Düğünü planlamak için ihtiyacın olan her şey burada! Gelinlik, Düğün ve Evlilik Hakkında Yazılar Trendler ve Fikirler...

VERA EVENT BLOG


Caner Erkin ile Şükran Ovalı evlendi
Caner Erkin ile Şükran Ovalı evlendi Roma'da Düğün Organizasyonu - Vera Event
Avrupada 2017 yılının ilk düğünü, İtalyanın başkenti Romada gerçekleşti. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, güzel oyuncu Şükran Ovalı'yla evlendi..
Destinasyon Düğünü
Destinasyon Düğün Planlarken Bilinmesi Gereken Bütçe İpuçları Destinasyon Düğünü - Vera Event
Uçuş için pratik olan bir yere karar verin: Konuklarınızın nereden nereye uçtuğuna bağlı olarak, davet edilen herkes için uçak bileti ücretlerini dikkate almak önemlidir. Konuk listenizin çoğu Kaliforniya'dan seyahat ediyorsa, Meksika'nın batı kıyısında iyi bir seçenek olabilir ancak Karayipler doğu kıyılarından uçanlara daha iyi bir seçenektir.
Destinasyon Düğün Sözlüğünüz
Destinasyon Düğün Sözlüğünüz Destinasyon Düğünü - Vera Event
Eğer destinasyon düğününüzü planlamaya başlıyorsanız, kendinizi "bu nedir?" Ya da "neyi seçeceğimi nereden bileceğim" soruları ile uğraşırken bulabilirsiniz. Ama korkmanıza gerek kalmadı,  yurtdışındaki kutlamanızı planlarken bilmeniz gereken her şeyi içeren kelime ve tanımlarla dolu bu Destinasyon Düğün Sözlüğü ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.
Destinasyon Düğününde Yapılacaklara Hazırlanmak
Destinasyon Düğününde Yapılacaklara Hazırlanmak Destinasyon Düğünü - Vera Event
Büyük gün geldi çattı! Elbisenizi giyin, saçlarınızı hazırlayın, dudaklarınızı parlatın ve hayatınızın aşkıyla evlenin. Düğün sabahına uyanıp kutlamalara başlamaktan daha heyecanlı bir şey yok. Ama önce, listenizde kontrol etmeniz gereken birkaç şey daha var. Herşey planlanadursun yapılacak son dakika ayarlamaları anın tadını çıkarmakla ilgilidir.
Düğün Hazırlık Listesi
Düğün Hazırlık Listesi Düğün Hazırlıkları - Vera Event
Evliliğin süslü kapısı olan düğün, eğlenceli olduğu gibi bir o kadar da stresli ve yorucudur... Hele ki düğününüzü yaşamadığınız bir şehir ve ya ülkede yapmaya karar verdiyseniz sorumluluklarınız daha da artacaktır.Bu yüzden düğün organizasyonunuz için mutlaka size yardımcı olacak, sizin için işleri yoluna koyabilecek deneyimli birileriyle çalışmalısınız.
Düğün Hediyeleri Kılavuzu
Düğün Hediyeleri Kılavuzu Düğün Hediyeleri - Vera Event
Destinasyon düğününüz için planlamalar devam ediyor ve her detayın mükemmel olmasını sağlamaya kararlısınız. Müzik, menü ve çiçek düzenlemelerini düşündünüz ama sevdiklerinize minnettarlığınızı nasıl göstereceğinize karar verdiniz mi?
Düğün müzikleri
Düğün müzikleri Düğün müzikleri - Vera Event
Düğününüzdeki tüm ayrıntılar gibi "düğün müziği de" belkemiğini oluşturan parçalardan.Öyle ki sizi ve misafirlerinizi sevgi atmosferine ayak uyduracak şey hiç şüphesiz müzikler.Fakat bu seçim biraz zorlayıcıdır çünkü müzikler hem düğün konseptine hem de düğün mekanına uygun olmalıdır.
Düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı
Düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı Destinasyon Düğünü - Vera Event
Evlilik planınızı yaparken artık düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı ne olurdu sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Üstelik bu soruyu cevaplarken lokasyon olarak yalnızca Türkiye’yi seçmek zorunda değilsiniz. Eskiden çiftler ülkenin tatil beldeleri olarak adlandırılan bölgelerinde düğünlerini yapmaya çalışıyorlardı.
Düğününüz Neden Sponten Olsun?
Düğününüz Neden Sponten Olsun? Destinasyon Düğünü - Vera Event
Muhteşem bir düğün organize etmek yerine düğününüz neden sponten olsun diyorsanız ancak bu konuda nasıl bir çalışma yapılması gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Normalde çiftlerin büyük bir kısmı düğün organizasyonlarını yaparken her bir detaya dikkat etmeye çalışıyor ancak ne yaparlarsa yapsınlar tahmin ettiklerinden çok daha farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor ve bu sorunlardan ötürü de çiftler çok büyük umutlarla planladıkları düğünlerinde zor zamanlar geçirebiliyorlar.
Gelin Saçı
En önemlisi gelin saçı ve duvak değil mi? Gelin Saçı - Vera Event
Düğün günü gelinlikten sonra en önemli ayrıntı saçınızın görünümü olacak.Biz her zaman klasik ve doğal başka bir deyişle modası geçmeyecek modellerden yanayız.Çünkü yıllar sonra fotoğraflarınıza baktığınızda görüntünüz yine size hoş gelmeli.
Hayalinizdeki Düğün Hayal Olmasın!
Hayalinizdeki Düğün Hayal Olmasın! Yurtdışında Düğün - Vera Event
Her gelin son moda rüya gibi bir düğün hayal eder. Bütçeniz kısıtlı olsa bile birkaç zeki numarayla hayalinizdeki düğünü yapabilirsiniz. İşte ekonomik ve mükemmel bir düğün için 50 harika öneri...
Karşı koyamayacağınız balayı mekânları
Karşı koyamayacağınız balayı mekânları Balayı Mekânları - Vera Event
Hayalinizdeki düğününü resmettiğinizde muhtemelen yakın arkadaşlarınız ve ailenizle geçireceğiniz muhteşem zamanı düşünürsünüz. Ancak, balayınızın keyfini çıkarırken sizin ve diğer yarınızın paylaşacağı nikâh sonrası mutluluğu unutmayalım.
Klasik Gelin Arabaları
Klasik Gelin Arabaları Gelin Arabaları - Vera Event
Düğün toplum olarak önem verdiğimiz bir gündür. Her birimiz düğün günlerimizin kusursuz geçmesini isteriz. Bu sebeple de düğün salonundan , fotoğraf çekimine kadar her bir objeye titizlikle yaklaşırız. Klasik düğün arabası da en çok önem verdiğimiz objelerden biridir.
Roma’da Nikah ve Konsolosluk İşlemleri
Roma’da Nikah ve Konsolosluk İşlemleri Yurtdışında Düğün - Vera Event
Siz de Roma’da nikah ve konsolosluk işlemleri konusunda araştırma yapmak istiyor ancak bu konuda ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Eskiden her ne kadar romantik olsa da insanlar birçok farklı sebepten ötürü nikahlarını ve düğün törenlerini Roma’da ya da başka bir yabancı ülkede yapamıyorlardı. Ancak Vera Event olarak artık isteyen herkesin bu isteklerini yerine getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Roma'da Nasıl Evlenilir
Roma'da Nasıl Evlenilir Yurtdışında Düğün - Vera Event
Romantik şehir Roma’da nasıl evlenilir sorusu özellikle de son dönemlerde çiftlerin hakkında en fazla araştırma yaptıkları konuların başında gelmekte. Tarihi alanları, romantik havası ile görenler kendine hayran bırakmayı başaran Roma’da dünya evine girmek isteyen çiftler Türkiye’de bile pek çok çift için zor olan durumlar bir de yurtdışında nikah yapmak istedikleri zaman bu sorunların çok daha ciddi olabileceğini düşünebiliyor.
Roma'da Nikah ve Evlilik
Roma'da Nikah ve Evlilik Yurtdışında Düğün - Vera Event
Siz de Roma’da nikah ve evlilik konusunda araştırma yapmak istiyor ancak bu konuda ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Eskiden her ne kadar romantik olsa da insanlar birçok farklı sebepten ötürü nikahlarını ve düğün törenlerini Roma’da ya da başka bir yabancı ülkede yapamıyorlardı.
Yurt Dışında Evlenme Rehberi
Yurt Dışında Evlenme Rehberi Yurtdışında Düğün - Vera Event
Yurt Dışında Evlenme Rehberi: sizin için gerekli prosedürlerden ve önerilerden oluşan bir yurt dışında evlenme rehberi hazırladık.
Yurt dışında evlenmek isteyenler için 9 hayati bilgi
Yurt dışında evlenmek isteyenler için 9 hayati bilgi Yurtdışında evlenmek - Vera Event
Nikâh, düğün ve hatta ardından balayı planlamasından kaçıp sevdiğinizle baş başa ya da küçük bir topluluk olarak yurt dışında evlenmek istiyorsanız yurt dışında evlenmek için hazırladığımız rehberimizi okuyun. Zira girişeceğiniz tüm organizasyonlardan çok daha ucuz ve stressiz bir evlilik gerçekleştirmeniz mümkün...
Yurtdışı Düğün Masrafları
Yurtdışı Düğün Masrafları Yurtdışında Düğün - Vera Event
Düğün yapmak oldukça masraflı iştir. Düğün organizasyonu, davetiyeler, yemek listesi, davetliler derken birçok masraf çıkar. Hal böyle olunca, sadece bir gecede yaptığınız masrafları uzun zaman geri ödemek zorunda kalabilirsiniz. Tabi bu, düğün masraflarını karşılama gücü olmayanlar için geçerli.
Yurt Dışı Düğün Mekanları
Yurt Dışı Düğün Mekanları Yurtdışında Düğün - Vera Event
Yurt dışı düğün isteyen gelin-damat adaylarının sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Sanatçılardan aşk ve romantizm şehri Roma düğün için en çok tercih edilen şehir.Bu şehri Paris, Venedik, Floransa, Londra ve bunların dışında Maldivler dâhil birçok gelin-damat adayının düğün organizasyonları tercihleri arasındadır.
Yurtdışında Düğün İçin 5 Mekan
Yurtdışında Düğün İçin 5 Mekan Yurtdışında Düğün - Vera Event
Hayallerinizdeki düğünü alışılmışın dışında planlamak ve misafirlerinize unutulmaz bir tecrübe yaşatmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız yurtdışındaki en güzel düğün mekanları listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.
Yurtdışında düğün için en iyi adresler
Yurtdışında düğün için en iyi adresler Yurtdışında Düğün - Vera Event
ayallerinizdeki düğünü alışılmışın dışında planlamak ve misafirlerinize unutulmaz bir tecrübe yaşatmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız yurtdışında düğün için en iyi adresler listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.
Yurtdışında Düğün Maliyeti
Yurtdışında Düğün Maliyeti Yurtdışında Düğün - Vera Event
>Yurt dışında düğün yapanların sayısı son yıllarda artarken, yurtdışında düğün maliyeti de merak konusu oldu. Farklı bir evlilik töreni arayışı olanlar için yurtdışınsa evlilik cazip olabilir. Gitgide daha çok Roma, Paris, Milano, Venedik, Floransa ve Barselona gibi romantik şehirlerde evlenip, orada balayı yapmayı tercih etmekteler.
Yurtdışında Evlenen Ünlüler
Yurtdışında Evlenen Ünlüler Yurtdışında Düğün - Vera Event
Son dönemde ünlüler arasında başlayan Yurdışında evlilik modası çok konuşuluyor. Peki evlilik için popüler ünlülerimiz neden yurtdışını tercih ediyor?
Yurtdışında Evlenmek
Yurtdışında Evlenmek Yurtdışında Evlenmek - Vera Event
Eşinize aşıksınız,onu çok seviyorsunuz ve onun her şeyden özel olduğuna inanıyorsunuz.Onu hayatınız boyunca yanı başınızda istiyorsanız aşk ve tutkunun hüküm sürdüğü dünyanın en aşk kokan ülkelerinde sevginizi taçlandırabilirsiniz. Son zamanların en büyük akımı haline gelen "yurtdışında evlenmek" evlenmek üzere olan çiftlerin büyülü rüyası oluyor.Büyülü rüyası derken aslında yurtdışında evlenmek o kadar da zor değil.
Yurtdışında Evlenmenin Avantajları
Yurtdışında Evlenmenin Avantajları Yurtdışında Evlenmek - Vera Event
on dönemlerde çiftlerin büyük bir kısmı yurtdışında evlenmenin avantajları konusunda araştırmalar yapıyorlar. Özellikle de uçak seferlerinin artık hiç olmadığı kadar fazla olması ve kısa bir sürede istenilen tüm yerlere gidilebilmesi sayesinde çiftler ister yalnız başlarına isterlerse sevdikleri ile diledikleri her yerde evlenebiliyorlar.
Yurtdışında evlilik ve düğün
Yurtdışında evlilik ve düğün Yurtdışında Düğün - Vera Event
Farklı bir evlilik töreni arayışı içinde olanlar için yurtdışında evlilik cazip olabilir. Gitgide daha çok çift Paris, Roma, Milano, Barselona gibi romantik şehirlerde evlenip, orada balayı yapmayı tercih etmekteler.
Yurtdışında Nasıl Evlenilir?
Yurtdışında Nasıl Evlenilir? Yurtdışında Düğün - Vera Event
Yurtdışında evlenmek için önemli olan şey ise bazı detaylara dikkat etmek. Bunlar genel olarak prosedürlerdir. Her bir ülkede Türkiye’de de geçerli olacak nikahın kıyılması adına çiftlerden bazı şeyler talep edilebilmektedir. Çiftler bunların neler olduğunu öğrenmek için nikahın kıyılmak istenen ülkesine ait büyükelçilik sayfasına bakabilirler.