Uçuş için pratik olan bir yere karar verin:

Konuklarınızın nereden nereye uçtuğuna bağlı olarak, davet edilen herkes için uçak bileti ücretlerini dikkate almak önemlidir. Konuk listenizin çoğu Kaliforniya'dan seyahat ediyorsa, Meksika'nın batı kıyısında iyi bir seçenek olabilir ancak Karayipler doğu kıyılarından uçanlara daha iyi bir seçenektir.

Destinasyon Düğünü


Her şey dâhil bir tatil seçin:

Her şey dâhil tatil köyleri, birçok avantaja sahiptir; en önemlisi ekonomik olmasıdır. Alakart seçenek yerine bu tip bir mekân seçmek tasarruf etmenin mükemmel bir yoludur. Tesis içindeyken asla cüzdan çıkarmaya gerek kalmadığını hayal edin... sadece bütçe dostu değil aynı zamanda son derece de kullanışlı!

Misafir listenizi asgari seviyede tutun:

Bir destinasyon düğünü yapıyor olmanız muhtemelen son davetli listenizi 200 kişiden ortalama 50 kişiye düşürmek demektir. Bu sadece sizi ekstra 100 adet yemek alma yükünden kurtarmakla kalmaz aynı zamanda herkesin tatil köyünde kalışı için ödeme yapmanızı da gerektirmez. Bütün bunları bir araya getirdiğinizde ortalama bir destinasyon düğün geleneksel düğününün yarısından daha az maliyetlidir!

Tekliflerin avantajlarından yararlanın:

Herhangi bir büyük bilet öğesinde olduğu gibi, yurtdışında düğün yapmak istediğinizde fırsatları bulmak önemlidir. En ucuz uçak bileti almak için uçuş uyarılarını kurduğunuzdan emin olun ve uzmanınızdan uygun tesis teklifleri isteyin! Ekstra oda yükseltme veya ücretsiz düğün paketi fırsatlarıyla ne zaman karşılaşacağınızı bilemezsiniz!

Kendin-Yap ayrıntılarını kullanın:

İstenmeyen dekor masraflarını azaltmanın en iyi yolu kendin-yap projelerini denemektir. İster düğün hediyeleri olsun isterse oturma kartları veya masa süsü olsun, ayrıntılara kişisel dokunuşlar katmanın birçok yolu var, böylece ısmarlama tasarımlar için büyük paralar harcamazsınız.

CATEGORIES: , , ,
` `