Büyük gün geldi çattı! Elbisenizi giyin, saçlarınızı hazırlayın, dudaklarınızı parlatın ve hayatınızın aşkıyla evlenin. Düğün sabahına uyanıp kutlamalara başlamaktan daha heyecanlı bir şey yok. Ama önce, listenizde kontrol etmeniz gereken birkaç şey daha var. Herşey planlanadursun yapılacak son dakika ayarlamaları anın tadını çıkarmakla ilgilidir.

Şarj edin

Arkadaşlarınızın ve ailenizin iyi dilekleri, telefonları ve mesajları yüzünden telefonunuz bütün gün meşgul olacak. Bugün zayıf pil uyarısı alma zamanı değil, mümkün olduğunca telefonunuzu şarjda tutun.

Destinasyon Düğünü


Bir sosyal medya yöneticisi atayın

Gün boyunca Facebook, tweeter ve instagram kullanarak sosyal medya izleyicilerinizi sanal düğün konuklarına dönüştürün. Resmi bir düğün etiketini oluşturun ve sizin için post-etme görevini nedimelerinizden veya yakın arkadaşlarınızdan birinden rica edin. Konuklarınızı da tüm deneyimlerini yayınlamaya teşvik edin. Bol bol düğüne hazırlanırken çekilmiş fotoğraflarınızı paylaşın ancak büyük girişi yapana kadar gelinliğinizi ve tam görünümünüzü göstermeyin.

Yiyin, için ve evlenin

Yoğun bir gün olacaktır ve birçok gelin heyecandan yemek yemeyi unutur.  Yemin ederken karnınızın guruldamasını istemiyorsanız, soyunma odasında sizin ve arkadaşlarınız için atıştırmalık bulundurmayı unutmayın. Yapışkan ve yağlı olan her şeyden uzak durun ve parmak sandviç, taze meyve ve bol şişe suyu bulundurun.

Kadeh kaldırın

Düğün partinize gelen davetliler tam anlamıyla sizin için ekstra yol kat etti. Tören başlamadan önce, misafirlerinize minnettar olduğunuzu göstermek için birkaç dakikanızı ayırın. Kadehinizi kaldırın ve her birine özel olarak, gününüzü nasıl özel kıldıklarını ve neden onları sevdiğinizi söyleyin. Birkaç mutluluk gözyaşı dökeceğiniz kesin olduğundan bunu son makyaj düzeltmelerinden önce yapmayı unutmayın. Bu andan sonra, suya dayanıklı maskara mükemmel bir seçenektir!

Köpüklü şarabınızı yudumlayın

Saçınız ve makyajınız yapılırken bir bardak şampanyanın veya köpüklü beyaz şarabın tadını çıkarın. Hoşgörülü ve zarif hissedeceksiniz, eğlenceli fotoğraflar çekin ve birkaç dakika dinlenebilirsiniz. Ve eğer üzerinize sıçrarsa, dökülen şampanyaya kahkaha atabilirsiniz, ancak kırmızı şarap ya da mimoza sızıntısı tamamen kriz olabilir.

CATEGORIES: , , ,
` `