Ve en özel gün geldi çattı.Aklınızda onlarca soru. Bunlardan bir tanesi de düğün salonuna girişte davetlilerin tüm gözleri üzerinizdeyken arka planınızda belirecek ve salonda yankılanacak müzik.Düğününüzdeki tüm ayrıntılar gibi "düğün müziği de" belkemiğini oluşturan parçalardan.Öyle ki sizi ve misafirlerinizi sevgi atmosferine ayak uyduracak şey hiç şüphesiz müzikler.Fakat bu seçim biraz zorlayıcıdır çünkü müzikler hem düğün konseptine hem de düğün mekanına uygun olmalıdır.

düğün müziği


Müzikleri seçerken en önemli detay müziklerin hem misafirlere hem size hitap edebilmesidir.Çünkü kimse düğün bitene kadar zorla oturmak istemez. Çiftler daha çok kendilerine özel parçaları listeye eklemektedirler.Düğün müzikleri; giriş, ilk dans, pasta kesimi ve kapanış olarak detaylandırılmıştır. Sizin için derlediğimiz düğün müzikleri listesini aşağıda bulabilirsiniz.Keyifli seçimler..

düğün müziği


yurtdışında düğün


Giriş Müzikleri

Tüm gözlerin üzerinizde olacağı ve düğünün en heyecanlı anı için hazır mısınız?Düğün girişi için genel olarak klasik müzikler tercih edilmektedir.Bunlar tamamen siz çiftlerin zevkine göre değişkenlik göstermektedir.

düğün giriş müziği


yurtdışında düğün


İlk Dans Müzikleri

Aşkınızı anlatan ve tüm gözlerin üzerinizde olduğu heyecan dolu an ilk dansınız.Bu anı en güzel müziklerle unutulmaz kılmanız sizin elinizde.Çünkü ilk dansınız düğünün geneli hakkında davetlilere tüyo verecektir.Bazen nostaljik bazen ise daha hareketli seçilen ilk dans müzikleri dans dersleriyle desteklendiğinde düğün atmosferini değiştiren görsel olarak nefis bir tat bırakan görsel şölene dönüşüyor.

yurtdışında düğün


Yemekli Düğün Müzikleri

Eğer düğününüzü yemekli yapıyorsanız özellikle yemek sırasında çalışan müzik tarzlarına da dikkat etmelisiniz. Birçok düğün salonu yemek sırasında da hareketli parça çalmakta ve aslında hiç hoş olmayan görüntüler yaşanmaktadır. Aslında olması gereken ise yemek servisinin gelin ve damadın nikâh sonrası hemen yapılmaya başlanması ve daha sonrasında takı merasimi sırasında ise yemek servisine geçilmesidir.

yemekli düğün müziği


düğün müziği


Plaj/Kumsal Düğünü Müzikleri

Biraz çılgınca ama yarattığı atmosferle herkesi imrendireceğine emin olduğumuz destinasyonlardan kumsal düğünleri.Kumsal düğününü seçecek kadar cesaretliyseniz davetlileriniz ve müziğinizde buna uygun olmalı.Çıplak ayaklarınızla kumsalda dans ederken cesaretinize hayran olacaksınız.

kumsal düğün müziği


düğün müziği


düğün müziği


Kır Düğünü Müzikleri

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi,hemen hemen her genç kızın hayalinin baş tacıdır kır düğünleri.Basit gibi görünse de içinde çok fazla ayrıntıyı barındırıyor.Müziklerde daha çok hareketli tarzlar tercih edilmektedir.

kır düğünü


düğün müziği


düğün müziği