Evlilik planınızı yaparken artık düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı ne olurdu sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Üstelik bu soruyu cevaplarken lokasyon olarak yalnızca Türkiye’yi seçmek zorunda değilsiniz. Eskiden çiftler ülkenin tatil beldeleri olarak adlandırılan bölgelerinde düğünlerini yapmaya çalışıyorlardı. Ancak bu işlem kimi zaman tahmin edilenden çok daha zorlu bir süreç oluşabiliyordu. Çünkü Türkiye’deki tatil bölgelerinde özellikle de yaz aylarında yapılmak istenen düğünler için ortaya çıkan fiyat düşünülenin de üstünde olabiliyor. Böylesi durumlarda ise çiftler karşı karşıya kaldıkları maddi zorluklardan ötürü çok uzun bir süre boyunca sorunlar yaşayabiliyordu. Lakin şimdilerde Vera Event olarak sizlere daha öncesinde olmadığı kadar büyük avantajları sunuyoruz.

Düğün ve balayı


Roma’da hem evlilik, hem balayı bir arada. Romantik şehir düğünü ve balayı isteyenler için doğru adres.

Düğün ve balayı


Düğün ve balayı


Günümüzde düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı neler yapabileceğinizi organizatörlerimiz ile birlikte oldukça kolay bir şekilde öğrenme imkanına erişebiliyorsunuz. Dünyanın bilinen en romantik şehirleri arasından yapmış olduğunuz seçim ile alakalı her bir detay organizatörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde hazırlanıyor. Dolayısıyla aklınıza hiçbir soru işareti gelmiyor, istediğiniz her konu ile alakalı soruyu bünyemizdeki kişilere sorabiliyorsunuz. Alacağınız cevaplar sayesinde de çok kısa bir süre içerisinde düğün ve balayı programınız belirlenmeye başlamış oluyor. Yurtdışında düğün yapmak ve ardından burada kalarak muhteşem bir balayı geçirmek isteyen kişilerin bu isteklerini yerine getirmek adına sunmuş olduğumuz fiyat Türkiye’de yapılacak olan düğün ve balayı fiyatlarına göre çok daha uygundur.

Roma’da aşk çeşmesinde unutulmaz fotoğraflar çektirebilir ve romantizmi doruklarda yaşayabilirsiniz.

Düğün ve balayı


Dolayısıyla evliliğini ve evliliğinin ilk günlerini muhteşem ve masal gibi yaşamak isteyen çiftler düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı sorusuna cevap aramak adına diledikleri zaman bizimle iletişime geçebiliyorlar. Dünyanın en romantik şehirleri için özel olarak hazırladığımız paketlerin içerisinde aklınıza gelebilecek her türlü detay bulunmakta. Bu detaylar sayesinde de o an aklınıza gelen gelmeyen tüm ayrıntıları bizler sizin için düşünüyor ve paketlerin içerisine ekliyoruz. Paketlerimizin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise bunlara istedikleri hizmetleri ekleyip istediklerini çıkartabilmeleri gelmekte. Yani çok uzun süreler öncesinde yurtdışında düğün ve balayı paketleri ile alakalı insanların akıllarında yer eden sorular Vera Event olarak bizler tarafından cevaplandırılıyor.

Denize bakan çarpıcı yamaçları, beyaz ve pastel renkli köylerinde hem düğününüzü hemde balayınızı yapmak istiyorsanız, Amalfi kıyıları tam size göre.

Düğün ve balayı


Düğün ve balayı


Her ne kadar yurtdışında düğün yapmak zor bir şeymiş gibi görülse de aslında dikkat edilecek olan birkaç ufak detay ile birlikte düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı konusuna da en etkili cevapları alma imkanına sahip oluyorsunuz. Eğer ki bu konuda daha öncesinde herhangi bir çalışma yapmamış olan çiftler ise unutulmaz bir düğün ve balayı için yalnızca bizimle irtibata geçiyor. Sonrasında ise uzman organizatörlerimiz her türlü ayrıntıyı sizler adına özel olarak hazırlamaya başlıyorlar. Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerine gitmek ve burada yalnızca evlilik seremonisini yapmak yerine uzun bir süre burada zaman geçirmek artık hiç olmadığı kadar kolay bir hale gelmeye başladı.

Düğün ve balayı


Çiftlerin kendi başlarına yapmaları gereken tek şey ise pasaport ve vize işlemlerini tamamlamak. Gidilecek olan ülkeye bağlı olarak dikkat edilmesi gereken işlemlerin tamamı organizatörlerimiz tarafından sizlere sunulacak. Siz de kendinizin tamamlaması gereken evrakları hazırlarken bizler de düğününüz aynı zamanda balayınız olsaydı hayalinizi gerçekleştirmek adına çalışmalara başlıyoruz. Ülkeye ayak bastığınız ilk andan itibaren neler yapılacağını planlamamızın ardından ise artık sıra düğününüzün olacağı zamanı beklemeye başlıyorsunuz. Düğün günü gelip çattıktan sonra da bu muhteşem ve unutulmayacak düğünün ardından balayı için başka bir yere gitmek gibi bir durum söz konusu olmayacak, bulunduğunuz yerde sizin adınıza ayarlanmış balayı programına hızlıca başlayacaksınız.

Düğün ve balayı


CATEGORIES: , , ,
` `