Hayalinizdeki düğününü resmettiğinizde muhtemelen yakın arkadaşlarınız ve ailenizle geçireceğiniz muhteşem zamanı düşünürsünüz. Ancak, balayınızın keyfini çıkarırken sizin ve diğer yarınızın paylaşacağı nikâh sonrası mutluluğu unutmayalım. Destinasyon düğünler sizi kendi cennetinize getirdiğinden birçok çift balaylarını da gezilerine dâhil etmeyi seçer. İster odanızda kalın ister yeni bir yere uçun noktasına inmeniz veya odanızı daha lüks ve romantik bir oda ile değiştirin, kapınızı kapattığınızda romantizmin sizi saracağına ve yeni evliler olarak iyi vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.

yurtdisinda balayi


Eğer Meksika'da balayı yapıyorsanız:

Nerede kalınır: Riviyera Maya’da bulunan Karisma'nın Gourmet-Inclusive El Dorado Maroma'daki Kraliyet Balayı Suit'ini tercih edin.

Ne yapılır: Geceleri, bulunduğunuz yerin doğal güzelliğine dalmak için özel bir katamaranda bir günbatımı gezisi düzenleyin. Kendinizi ona hiç bu kadar yakın hissetmeyeceksiniz!

Eğer Jamaika'da balayı yapıyorsanız:

Nerede kalınır: Sadece yetişkinlerin kaldığı Couples Negril muhteşem bir atmosfer sağlar ve ünlü Seven-Mile Plajı'ndan sadece birkaç adım uzaklıktadır.

Ne yapılır: Mülkünüze adım attığınız dakika sakin, denize sıfır bir çift masajı adını çağırıyor... direnmeyin!

Eğer Hawaii'de balayı yapıyorsanız:

Nerede kalınır: Canlı güzel şeylerden hoşlanıyorsanız Wailea’daki Four Seasons Maui tam size göre ve en beğenilen restoranlarından üçüne sahiptir.

Ne yapılır: Tesisin şefinin sahilde bulunan özel bir masada beş çeşit yemek hazırladığı Nihai Romantik Akşam Yemeği seçeneğiyle güzel yemek repertuarınızı yükseltin.

yurtdisinda balayi


Eğer Kosta Rika'da balayı yapıyorsanız:

Nerede kalınır: Tamamen yeni açılan Secrets Papagayo Resort & Spa'nın Tercih Edilen Kulüp Balayı Süiti, okyanus kıyısında bir tepededir ve okyanusun en iyi manzarasına sahiptir.

Ne yapılır: Macera arayanlar istedikleri adrenalini Bulut Ormanı üzerinden ziplining ile süzülürken veya bir şelalenin altına iple inerken bulabilirler!

Eğer Dominik Cumhuriyeti'nde balayı yapıyorsanız:

Nerede kalınır: Zoetry Agua Punta Cana, Punta Cana'daki 1. Balayı Oteli olarak derecelendirilmiştir... daha fazla söze gerek var mı?

Ne yapılır: Özel terasınızdan yararlanın ve romantik, mum ışığında bir akşam yemeği sipariş edin.

Daha fazla balayı ve destinasyon düğün planlaması alternatifi için, Bizimle iletişime geçin!

CATEGORIES: , , ,
` `