Romantik şehir Roma’da nasıl evlenilir sorusu özellikle de son dönemlerde çiftlerin hakkında en fazla araştırma yaptıkları konuların başında gelmekte. Tarihi alanları, romantik havası ile görenler kendine hayran bırakmayı başaran Roma’da dünya evine girmek isteyen çiftler Türkiye’de bile pek çok çift için zor olan durumlar bir de yurtdışında nikah yapmak istedikleri zaman bu sorunların çok daha ciddi olabileceğini düşünebiliyor. Halbuki Vera Event ile birlikte artık dünyanın en romantik şehirlerinden bir tanesi olan Roma’da evlenebilirsiniz. Normalde de oldukça önemli olan ve her detayının ciddi bir şekilde üzerinde durulması gereken bir organizasyon yurtdışında yapılacaksa çok daha titiz olunması gerekmekte.

Türkiye Roma Büyük Elçiliği


Roma’da T.C. Roma Büyükelçilik nikah kıyma işlemleri gerçekleşmektedir.

Hangi otelde kalınacağı, video ve fotoğraf çekimlerini kimlerin yapılacağı, kuaför seçimi, düğün arabası, düğün sonrasında yapılacak organizasyonlar, verilecekse düğün yemeği gibi her bir detayın üzerinde doğru şekilde durulmaması sonrasında ortaya çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. Muhteşem ve eksiksiz bir nikah için Vera Event olarak sizlere aklınızdaki her soruyu cevaplamak adına yardımcı oluyoruz. Büyükelçilikte evlenmek isteyen çiftlerin öncelikli olarak  evlenme ehliyet belgesi gerekmektedir. Bu belge nüfus müdürlüğünden rahatlıkla alınabilir. Ardından nüfus cüzdanı, pasaport, nüfus kayıt örneği, doğum kayıt örneği, fotoğraf ve kadın ile erkeğin hastane sağlık raporlarının da başvuruda hazır olması gerekmektedir. Bu belgelerde değişim olabileceği için nikah tarihi alınmadan en az 6 ay öncesinden başvuruda bulunulması gerekiyor. Düğün tarihi alındıktan sonra ise artık organizasyon işlemlerine başlanabilecektir.

Roma’da nasıl evlenilir


Roma’da evlenmek için yerel belediye nikâhını ’da tercih edilebilirsiniz.

İlk önce nikah yapılacak, sonrasında ise küçük bir yemek verilecekse Roma’da nasıl evlenilir sorusunun cevap bulunulabilmesi adına size birçok farklı alternatifi sunuyoruz. Nikahtan önce ya da sonra düğün fotoğrafı çektirmek istiyorsanız organizatörlerimiz sizler için en uygun seçenekleri sunacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey ise bunlar arasından seçiminizi yapmak olacak. Eğer ki nikah sonrasında güzel bir organizasyon ile sevdiklerinizi eğlendirmek istiyorsanız sunduğumuz farklı paketler arasından seçiminizi yapabileceğiniz gibi isteğinize göre özel olarak hizmetler sunabiliyoruz. Böylece siz yalnızca aldığınız düğün tarihi sonrasında geri sayıma başlıyorsunuz.

Roma’da nasıl evlenilir


Roma’da evlenen çiftler fayton ile fotoğraf çekimine oldukça ilgi göstermektedir.

Gelinlik ve damatlığı İtalya’dan almak isteyen çiftlerin düğün yapılmadan bir süre öncesinde seçimlerini yapması gerekmekte. Çünkü son dakikada yapılan alışverişler sonrasında istenilen şeylerin alınması ne yazık ki çok zor olabiliyor. Kuaför konusunda ise aklınızda herhangi bir soru işareti kalmasına ise gerek yok. Çünkü Roma’da nasıl evlenilirin cevabı alınırken aynı zamanda bu soruların cevapları da alınmaya başlanacaktır. Nikah işlemlerinin yapılmasının sonrasında ya da öncesinde fotoğraf çekimi yapılmak isteniyorsa en iyi lokasyonlar sizin için belirleniyor. Bunun ardından ise siz organizatörlerimiz aracılığı ile bunlar arasından seçimlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Roma’da birçok farklı tarihi ve turistik alan olduğu için seçiminizi yapmak tahmin ettiğinizden biraz daha zor olacak olsa da sizin istekleriniz doğrultusunda en iyi lokasyonu bulmak hiç olmadığı kadar kolay bir hale gelmiş olacak.

Roma’da nasıl evlenilir


Roma’da nasıl evlenilir


Roma’da nasıl evlenilir


Roma’da evlenmek isteyen çiftler için birçok mekan alternatifleri var.  Şato ve Villa düğünleri son zamanların en popüler olanlarıdır.

Bunlarla birlikte Vera Event organizatörleri düğün esnasında sürekli bir şekilde çiftin yanında yer alacaktır. Asistan hizmetimiz sayesinde özellikle de gelin adayı düğün esnasında neye ihtiyaç duyarsa oldukça kısa bir süre içerisinde yerine getirmek adına çalışmalarda bulunuyor. Böylece artık eski dönemlerdekinin tam aksine Roma’da nasıl evlenilir denildiğinde ve bu soruya eksiksiz bir şekilde cevap bulmak oldukça kolay. Bizimle iletişime geçmenizin ardından her bir detay profesyonelce hazırlanarak size sunuluyor. Siz de artık en mutlu gününüzü ölümsüz bir hale getirme imkanına düşündüğünüzden kolay bir şekilde erişmiş oluyorsunuz.

Roma’da nasıl evlenilir


Roma hamamların'da sizde eşsiz fotoğraflar çektirebilirsiniz.

CATEGORIES: , , ,
` `