Düğün yapmak oldukça masraflı iştir. Düğün organizasyonu, davetiyeler, yemek listesi, davetliler derken birçok masraf çıkar. Hal böyle olunca, sadece bir gecede yaptığınız masrafları uzun zaman geri ödemek zorunda kalabilirsiniz. Tabi bu, düğün masraflarını karşılama gücü olmayanlar için geçerli. Maddi yönden yeterli olanlar ise, kır düğünü mü yoksa yurt dışı düğünü mü yapacaklarını düşünürler. Londra mı Paris mi derken, yurtdışında düğün yapabileceğiniz birçok farklı mekan ortaya çıkıyor. Aşk çeşmesinde, Eiffel Kulesi'ne bakan bir yerde ve daha birçok mekanda düğün organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Peki yurtdışı düğün masrafları ne durumda?

Roma’da düğün


Düğün masraflarını hesaplamadan önce, ilk olarak düğünü yapacağınız ülke ve mekanı belirlemelisiniz. Daha sonra mekanda yapılacak yemekli organizasyonda dağıtılacak yemek masrafları, davetlilere gönderilecek davetiyeler, kına gecesi harcamaları, gelinlik ve damatlık gibi ayarlamaların hepsi masraf gerektirir. Roma, Paris ve Londra gibi romantik başkentlerde bulunan Türk konsolosluklarında evlenmek isteyen çiftlerin, seçtikleri ülkeye göre değişen prosedürler uygulanıyor. Son zamanlarda giderek yükselen bir trend haline gelen, yurt dışı düğün organizasyonlarının amacı, bu özel günü unutulmaz kılmak.

Venedik’de düğün


Baş başa ya da aile dostlarıyla beraber yapacağınız unutulmaz bir düğün organizasyonu, gidilen yerin geleneksel düğün törenleri ile evlenmek isteyenler için ideal olacak. Ortalama 5 yıl önce, yurtdışı düğün yapmak isteyenlerin sayısı 3-5 kişi iken, şimdilerde bu rakam 50'lere 60'lara ulaştı. Hal böyle olunca, sırf yurtdışında düğün yapmak isteyenler için firmalar kuruldu. Peki masraflar ne durumda?

Amalfi’de Düğün


Aile büyükleri ve aile dostları eşliğinde yapılacak 30 kişilik bir düğünün ortalama masrafı 60.000 Euro civarında. Kişi başı ortalama 2.000 Euro civarında bir rakam ödenmesi gerekiyor. Tabi bu rakam, organizasyonun yapılacağı mekan ve isteklere göre değişiklik gösteriyor. Yurt dışında düğün yapmak isteyenlerin sayısı günden güne artarken, evlenmek isteyen çiftlere birçok farklı seçenekler sunuluyor.

Floransa’da Düğün


Vera event ailesi olarak, yurtdışında ki düğün organizasyonlarında ışık durumundan DJ'ye, dekorasyondan ambiyansa, menüden pasta seçimine kadar her detayla ilgileniyor. En yaratıcı özellikleri sizler için hazırlıyoruz, düğün gecenizi kusursuz ve unutulmaz bir şekilde geçirmeniz için hizmet veriyoruz. İtalya’dan; Roma, Venedik, Milano, Toskana ve Amalfi kıyıları. Fransa’dan; Paris, İspanya’dan; Madrid ve Barcelona, Yunanistan’dan Santorini ve Atina öne çıkıyor, en çok rağbet gören ülke ise İtalya. Siz de en yaratıcı fikirler eşliğinde, kişi başı ortalama 2000 Euro'ya yurtdışında, en çok görmek istediğiniz yerde, sevdiğinizle hayatınızı birleştirmek isterseniz, bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Paris’de Düğün


CATEGORIES: , , ,
` `