Yurt dışı düğün isteyen gelin-damat adaylarının sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Sanatçılardan aşk ve romantizm şehri Roma düğün için en çok tercih edilen şehir.Bu şehri Paris, Venedik, Floransa, Londra ve bunların dışında Maldivler dâhil birçok gelin-damat adayının düğün organizasyonları tercihleri arasındadır.

Roma

Aşkın şehri Roma... Avrupa'nın en romantik şehirleri arasında yer alan ve adının yanına 'aşk'ı yakıştırmayı en iyi bilen Roma'nın büyüsü belki de yüzyıllardır saygıyla yaşatılan tarihi binalarında, meydanlarında ve daracık sokaklarında gizlidir. Roma İmparatorluğu'nun merkezi olduğu günden beri ihtişamından ödün vermeyen Roma şehir planlaması ve manzarasıyla tartışmasız Avrupa'nın seyre doyulmayan en güzel kentinde; Ortaçağ, Barok ve Rönesans'ın izleri tüm meydanlarında ve sokaklarında hissediliyor. Tarih ve romantizm sevenler için doğru adres.

Romada düğün


Venedik

İtalya'da bitmeyen aşkın adı: Venedik... 118 adacık üzerine kurulu bir ada şehri olan Venedik'in her sokağı tarih ve sanat kokuyor. 16. ve 17.yüzyılın görkemini yansıtan tarihi sarayları, daracık kanallarıyla kahkahalarla gülen bir insan kadar renkli ve heyecan uyandırıcı. Coğrafi yapısı ve mimarisiyle Venedik hem romantik bir şehir hem de festivaller ile zenginleşen çağdaş bir dünya! Masal gibi bir İtalya düğünü için Venedik’ten daha iyi bir seçenek yoktur.

Venedik’de düğün


Paris

Paris' te aşk başkadır denir ve aşkın en önemli noktası da "Sanatçılar Köprüsü' dür (Pont Des Arts)". Geleneğe göre hiç ayrılmak istemeyen çiftler Pont des Arts köprüsüne isimlerinin yazılı olduğu kilitleri asar, anahtarı da nehre atarlar. Sizde aşkınızın kilidini burada asabilirsiniz…

Paris'te düğün


Bora Bora Adası

Turkuaz rengi denizi ile fotoğraflardan bile kendine hayran bırakmayı başaran, ünlülerin de sık sık ziyaret ettiği üst düzey bir adadır.. Orijinal adı Tahiti dilinde ilk doğum” anlamını taşır. Bu bölgede yapacağınız düğün organizasyonu ile kendinizi romantizmin sınırlarında bulacaksınız.

Bora Bora Adası


Florida

Kıyı kesiminde yer almasıyla birlikte ucu bucağı görünmeyen sahilleri ve gece gökyüzü ile şehrin ışıklarının bütünleşmesi sayesinde vazgeçilmez bir düğün mekânı sizi beklemektedir.

Florida düğün


Kuzey Carolina

Yeşil ve mavinin adeta dans ettiği Kuzey Carolina düğün organizasyonu için vazgeçilmez bir seçenektir. Hem doğanın hem denizin muhteşem uyumu ile destinasyon düğünü için seçebileceğiniz çok etkileyici bir bölgedir.

Yurt dışı düğün


Britianya Virjin Adaları

Britanya Virjin Adaları’ nın Karayip’lerde bulunduğunu düşünmemiz hangi tema ile düğünü planlayacağımızı yeterince belli ediyor bizce Muhteşem denizi ile organize edeceğiniz bir sahil düğünü ile tüm misafirlerinizi kendine hayran bırakacağından hiç şüpheniz olmasın.

Britanya Virjin Adalarında Düğün


Calabria

1948 yılında özerkleşmiş, İtalya’nın en güneyinde bulunan bu kısım,misafirleri tarafından övgüyle söz ediliyor. Calabria’nın doğa harikası ağaçları ile yapacağınız bir kır düğünü sizi ve misafirlerinizi oldukça memnun kılacaktır.

italya düğün


Santorini

Belkide mavi ile beyazın en güzel eşleştiği yerlerden biri… Santorini son yıllarda popüler olan Yunan adalarından biri. Yurt dışı düğün yapmak isteyenler için vazgeçilmez bir düğün bölgesidir.

Santorini düğün


Riu Montega

Jamaika adasında bulunan bu bölge gerek denizi, gerek doğası ile sizi kendine hayran bırakacak. Riu Montega’da bulunan şık otellerde yapabileceğiniz bir destinasyon düğünü ile o özel günü daha da özel kılabilirsiniz.

Riu Montega düğün


Napa Vadisi

Napa vadisi Amerika’nın uçsuz bucaksız yemyeşil tarlalarla bezenmiş, şarap ülkesi olarak bilinen bölge… Burada yapacağınız destinasyon düğününde yeşil sarı turuncu gibi doğa renklerini tercih etmenizi öneririz. Tabii birbirinden güzel şarapları ile sofralarınızın şenlendirmelisiniz.

Napa’da düğün


Toskana

Genellikle vadilerden oluşan İtalya’nın etkileyici bir bölgesi, Toscana. Hem kır düğünü hem destinasyon düğünü yapmak isteyen çiftler için ideal ve kesinlikle önerebileceğimiz bir yer.

Toskana’da düğün


CATEGORIES: , , ,
` `