Son yıllarda Türkiye’deki düğün organizasyonu fiyatlarının artış göstermesi ile yurtdışında düğün uygun bir opsiyon haline gelmektedir. Hayallerinizdeki düğünü alışılmışın dışında planlamak ve misafirlerinize unutulmaz bir tecrübe yaşatmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız yurtdışında düğün için en iyi adresler listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

İşte yurtdışında evlenmek için en gözde ülke ve şehirler….

1.İtalya

Kendinizi başka bir yüzyıla ait hissederek kral ve kraliçe gibi evlenmeye ne dersiniz? Uçsuz bucaksız yeşillikler, kayalıklara çarpan dalga sesleri ve saçlarınızı okşayan rüzgarıyla limoncello’nun memleketi amalfi kıyılarında, yemyeşil çayırları ile bilinen Toskana’da ya da hiç uyumayan şehir Roma’da bir düğün size ve misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatacaktır.

Amalfi’de Düğün


Toskana’da Düğün


Roma’da Düğün


2.İspanya

Düğününüz için cennet gibi bir yer mi hayal ediyorsunuz? İsoanya’nın en güzel şehirlerinden olan Barcelona, yemyeşil doğası, tertemiz denizi, begonvillerle süslü taş evleri ve tarih kokan dar sokakları ile hayalinizdeki romantik düğünü gerçekleştirecek bir ortam sunacaktır.

Barcelona’da Düğün


3.Yunanistan

Festival tadında bir düğüne ne dersiniz? Masmavi denizi ve kumsalları ile eşsiz bir güzelliğe sahip olan renkli ülke Yunanistan’da, coşkunun doruklarda olduğu bir düğüne hazır olun.

Santorinide Düğün


4.Hindistan

Kendinizi renkli bir masalın başkahramanları olarak hissetmeye ne dersiniz? Rengarenk kıyafetler, göz alıcı takılar, Hint kültürüne ait danslar ile geleneklerine bağlı olan Hindistan’da düğün bir başkadır. Düğününüz renkli bir şölene dönüşecek, size ve konuklarınıza unutulmaz anlar yaşatacaktır.

yurtdışında düğün için en iyi adresler


5. Amerika

Okyanus kenarında tropikal bir düğüne ne dersiniz? Amerikan eyaletlerinden en güneyde yer alan, yeşil ormanları, sahili ve dalgalarıyla dikkat çeken Hawaii hayalinizdeki düğünü size sunacaktır.

yurtdışında düğün için en iyi adresler


CATEGORIES: , , ,
` `