Son dönemlerde çiftlerin büyük bir kısmı yurtdışında evlenmenin avantajları konusunda araştırmalar yapıyorlar. Özellikle de uçak seferlerinin artık hiç olmadığı kadar fazla olması ve kısa bir sürede istenilen tüm yerlere gidilebilmesi sayesinde çiftler ister yalnız başlarına isterlerse sevdikleri ile diledikleri her yerde evlenebiliyorlar. Hatta kimi zaman bu tarz bir evlilik Türkiye’de yapılabilecek olan evliliklerden çok daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. Öyle ki yalnızca ülkemizdeki çiftler değil dünyanın dört bir yanındaki çiftler de evlenmek adına kendi ülkelerinden farklı ülkelerdeki şehirler arasından seçimlerini yapmaya başladılar. Şimdilerde çiftlerin yurtdışında evlenmek istemelerinin pek çok farklı sebebi bulunmakta.

Roma, hem şehrin romantik atmosferi hem de Türkiye yakın olması çiftler için önemli tercih nedenlerinden.

roma düğün


Bunların başında hiç şüphesiz ki romantizm gelmekte. Paris, Roma, Toskana gibi dünyanın en romantik şehirlerinden bir tanesinde rüya gibi bir düğünle dünya evine girme isteğinden ötürü günümüzde çiftlerin büyük bir kısmı artık yurtdışında evlenmenin avantajlarını sonuna kadar kullanmak adına bizimle iletişime geçmeyi tercih ediyorlar. Bu konuda yapmış oldukları araştırmalar ve bizimle irtibata geçmelerinin ardından da görebildikleri gibi aslında nerede olursa olsun fark etmez farklı bir ülkede evlenmek tahmin edilenden oldukça kolay bir hale gelebiliyor. Romantiklikten sonra çiftlerin yurtdışında bir ülkede evlenmelerindeki en büyük etkenlerden bir diğeri ise oluşabilecek hengameden kendilerini kurtarmak. Herkesin de bildiği üzere Türkiye’de yapılmak istenen düğün organizasyonlarının büyük bir kısmında ne yazık ki çok ciddi sorunlar kendini gösterebiliyor.

Paris şehrinde, unutulmaz güzellikte düğün fotoğrafları çektirip anılarınızı ölümsüzleştirin.

paris düğün


Bu sorunların başında ise kalabalık gelmekte. İnsanlar her ne kadar yalnızca çok yakınlarını yapacakları törene çağıracaklarını söyleseler de bir anda yapılacak araştırma ile bu sayının tahmin ettiklerinden çok daha yüksek bir sayıya ulaştığını görebilirler. Üstelik bu ulaşma sonrasında da ne yazık ki masraflar da yine aynı oranda artmaya başlar. Öyle ki pek çok çift düğün masraflarının düşündüklerinden çok olmasından ötürü ne kadar isterlerse istesinler fark etmez balayı ya da farklı bir konu ile alakalı yapacakları harcamalardan kısmak zorunda kalabiliyorlar. Bunu engellemek için ya da sevdikleri küçük bir grup ile yurtdışında evlenmenin avantajlarını yaşamak adına bizimle iletişime geçebiliyorlar.

Venedik, farklı konsepte düğün arayanlar için en iyi alternatiflerden biri.

venedik düğün


Çiftlerin yurtdışında evlenmenin avantajlarını doyasıya yaşamak istemeleri sonrasında ise Vera Event olarak onlara en iyi hizmetleri vermek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bünyemizde yer alan organizatörlerin tamamı bu konuda gerekli olan tüm deneyime sahipler. Böyle olunca da çiftler nerede evlenmek isterlerse istesinler hiç fark etmez onların bu isteklerini yerine getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Klasik tarzdaki düğünler adına hazırlamış olduğumuz paketlerin içerisinde çiftlerin gerek düğün öncesinde gerek düğün esnasında ya da sonrasında ihtiyaç duyacakları her şey yer almakta. Ancak bazı çiftlerin yapacakları düğün ile alakalı istekleri farklı olabiliyor. Böyle olunca da uzun yıllar boyunca hayalini kurdukları düğüne nasıl ulaşabileceklerini bilemeyebiliyorlar.

floransa düğün


Böyle düşünen çiftlerin de yurtdışında evlenmenin avantajlarını yaşamaları adına gerekli olan her türlü yardımı onlara sunmaya devam ediyoruz. Düğün öncesi ya da sonrasında çekilmek istenilen fotoğraflar, dış mekan çekimi için en uygun yerlerin belirlenmesi, kuaför ve makyöz seçiminin doğru yapılması düğün ile alakalı en önemli ayrıntılar organizatörlerimiz tarafından başarılı bir şekilde belirlenmektedir. Çiftlerin bu aşamada yapacakları tek şey nerede ve ne şekilde evlenmek istediklerine karar vermek oluyor. Bunun ardından ise artık çiftler yalnızca düğün günleri için geri sayıma başlıyor. En yakınlardan oluşmuş olan küçük gruplar ile yapılacak düğünlerin arkasından ise tahmin ettiklerinden çok daha güzel anılar ile ayrılmış olacaklar.

yurtdışında evlenmenin avantajları


CATEGORIES: , , ,
` `